Selecteer een pagina

J2Manage is medesponsor van een schaatsteam en een triatlon team. Samen met Primera Tabor Eerbeek en Snoek Management Support sponseren we de kleding van deze teams. J2Manage vindt sporten belangrijk en wil daarom deze sporters ondersteunen. Elke prestatie kun je beschouwen als een project: doelen stellen en met elkaar werken om het doel te behalen.

Het schaatsteam gaat jaarlijks in januari naar de Weissensee om daar de 200 km van de alternatieve elfstedentocht te schaatsen. Vanaf begin oktober wordt er 2-wekelijks hard getraind op de kunstijsbaan in Deventer om op tijd fit te zijn voor deze tocht. Ondanks dat het behalen van de 200 km een individuele prestatie is, kun je dit niet bereiken door samen te werken. Elkaar uit de wind houden en motiveren als het moeilijk gaat is erg belangrijk.

In 2016 is J2Manage B.V. ook medesponsor geweest van een triatlon team. Dit team bestond uit een aantal sporters die nog nooit een triatlon hadden gedaan en met elkaar deze uitdaging aan zijn gegaan. Het doel voor 2016 was de 1/8 triatlon in Apeldoorn. Dat bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. 

In 2017 hebben we opnieuw meegedaan met 3 individuele deelnemers en een trio team. Iedereen heeft de eindstreep gehaald.